Samsung Galaxy S4 Prijzen

Toestel
Uitvoering:
Geheugen:
Min. MB Data p/m
100
100 MB
Min. Minuten p/m
100
100 minuten
Min. SMS p/m
100
100 SMS
Max. Toestelprijs
100
100 euro
Max. Prijs p/m
100
100 euro
Providers
Contractduur
Provider Min. / SMS Data Actie p/m Telefoon Gem. p/m

Nu de Samsung Galaxy S4 officieel gepresenteerd is, weten we ook wat de smartphone moet gaan kosten. In Nederland geldt een adviesprijs van €699,- Let op, dit is natuurlijk de prijs voor het losse toestel. Providers en Retailers zijn vrij om combinaties tussen abonnementen en de Samsung Galaxy S4 samen te stellen en dus korting op de aanschafprijs van de GSM te geven.

Wil je weten waar je de smartphone voor de laagste prijs kunt kopen? Dan kun je onderstaande vergelijker gebruiken. Je ziet op een snelle en duidelijk manier waar de Samsung Galaxy S4 het goedkoopste te krijgen is.

De tool werkt heel eenvoudig. In eerste instantie worden de 5 populairste combinaties tussen de Samsung Galaxy S4 en een GSM abonnement weergegeven. Zodra je de filters aan de bovenkant gebruikt zoekt de vergelijker automatisch aanbiedingen die bij je wensen aansluiten. Die worden vervolgens weergegeven op basis van totale kosten.

Die totale kosten worden berekend aan de hand van de toestelprijs, verzend- en administratiekosten en de totale kosten van het abonnement gedurende de gehele contractsduur. Op deze manier kun je dus snel en duidelijk de laagste Samsung Galaxy S4 prijzen vergelijken.

1 reactie op “Samsung Galaxy S4 Prijzen

  1. Ik wil graag een samsung galaxy s4 winnen, omdat samsung de fijnste telefoons hebben. Ik heb er nooit geen problemen mee gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>