Samsung Galaxy S4 als pre-order beschikbaar in Engeland

samsung-galaxy-s4-pre-order-engeland

Nog 1 nachtje slapen en dan is het eindelijk zo ver. Samsung zal het nieuwe vlaggenschip voor 2013 presenteren in New York. Om 00:00 (donderdag op vrijdag) zal de livestream openen en rond 01:00 verwachten we dan de eenkondiging van de Samsung Galaxy S4.

Wat we natuurlijk graag willen weten is wanneer de smartphone leverbaar is. Zoals je weet kun je je bij ons inschrijven en wij zullen je dan direct op de hoogte brengen zodra de GSM bij webshops op voorraad is. Als je dat doet maak je ook direct kans om de mobiele telefoon te winnen. Meedoen dus!

Als je echt niet kunt wachten en 100% zeker wilt weten dat je een van de eerste bent die de Samsung Galaxy S4 zal ontvangen, dan kun je de GSM nu al in Engeland bestellen. Er is daar een retailer die het toestel als pre-order aanbiedt.
samsung-galaxy-s4-pre-order-engeland
Ik ben benieuwd of er daadwerkelijk mensen zijn die nu al een contract afsluiten voor een telefoon die nog niet eens gepresenteerd is.

Maat wat wel interessant is, is om te zien wat de smartphone moet gaan kosten. Er is een combinatie tussen een T-Mobile abonnement en de Samsung Galaxy S4 waarbij je ongeveer 26 pond per maand moet betalen. De GSM kost dan nog eens 99 pond, maar dat zijn in mijn ogen wel aantrekkelijke prijzen.

Ik verwacht dan ook dat de prijzen in Nederland wat hoger uit zullen vallen, maar wellicht dat we daar morgen meer over kunnen vertellen/

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen door Piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>