Engelse gebruiksaanwijzing voor de Samsung Galaxy S4

engelse gebruiksaanwijzing samsung galaxy s4

De Samsung Galaxy S4 is een smartphone boordevol met nieuwe specificaties, features en functies. Wil je eens rustig nalezen wat de mobiele telefoon precies allemaal kan én hoe het allemaal werkt? Dan kun je hier de Engelstalige gebruiksaanwijzing voor de Samsung Galaxy S4 downloaden.
engelse gebruiksaanwijzing samsung galaxy s4

Het document is 38 MB groot en bestaat uit 146 pagina’s die allemaal over de GT-i9505 gaan. De Galaxy S4 met dit typenummer is het toestel dat ook in Nederland de verkoop in zal gaan.

Wist je bijvoorbeeld dat je er Air Gestures zijn waarmee je de Samsung Galaxy S4 kunt bedienen zonder het scherm aan te raken? Een van die functies heet Air Jump. Als je tijdens het browsen met je hand van boven naar beneden boven het scherm zwaait, scrollt de smartphone automatisch naar beneden. Informatie over deze en meer van dit soort handigheidjes kun je allemaal terugvinden in de Engelstalige gebruiksaanwijzing voor de Samsung Galaxy S4.

Deze handleiding is dus in het Engels, de Nederlandstalige versie is op dit moment nog niet beschikbaar. Zodra die gebruiksaanwijzing op de officiële Samsung website verschijnt, plaatsen we die natuurlijk ook.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen door Redactie.

1 reactie op “Engelse gebruiksaanwijzing voor de Samsung Galaxy S4

  1. Een Galaxy S4 aangeschaft in Nederland, maar er is nog geen Nederlandse gebruiksaanwijzing.
    Waardeloos. Hoe kun je nu een zo duur toestel op de markt brengen als er geen fatsoenlijke handleiding bij zit, terwijl op de verpakking staat dat je deze kunt downloaden.
    Nogmaals: waardeloos dus. Breng een product compleet uit of helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>